Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontakt

Nangijalas fritids
0370-65 00 20

Besöksadress
Milstensvägen 29
330 15 Bor

Nangijala, fristående

Nangijala är ett fristående personalkooperativ i Bor. Verksamheten bedrivs i en bostadsrätt, fem rum och kök, med skogen tätt inpå husknuten.

Vi har en avdelning, med barn i åldrarna 1-12 år. Personalen består av två personer som, tillsammans med barnen, sköter allt. Barnen uppmuntras att vara delaktiga i den dagliga verksamheten. Vi handlar, lagar mat och bakar tillsammans.

Ledord för verksamheten är utveckling genom lek och upplevelser. Spontanitet och flexibilitet är viktigt för oss. Vi vill att det ska finnas utrymme för spontana utflykter, både till skogen och lekplatsen ett par kvarter bort. Eller varför inte en shoppingtur till Värnamo?

Vårt arbete är temainriktat och bygger oftast på barnens egna frågor och intressen. Det kan gälla allt från sniglar och löv, till traktorer och Afrikas djurliv.

Vi arbetar aktivt med våra traditioner och anordnar gärna fester, när tillfälle ges. Exempel: påskfest, julfest, halloweenfest och sommarfest a la Småstjärnorna, då barnen uppträder för föräldrar och övrig släkt.

Vi prioriterar "den lilla gruppen" och "det goda samtalet", där alla ska synas, höras och känna sig delaktiga. Bland det viktigaste i verksamheten är att det sociala samspelet i gruppen gör individen trygg och harmonisk.

Vår målsättning är att skapa en rolig och lustfylld tillvaro för barnen.

Senast granskad:
2018-06-19

Hjälpte informationen dig?

Synpunkter

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?Synpunkter