Öppna förskolan

Öppna förskolan finns för dig som är förälder med barn i åldern 0-6 år. Hit kommer du för att leka med ditt/dina barn och träffa andra barn och vuxna i en miljö som är utformad efter barns behov och utveckling.

Välkommen till oss!

Ta besöket i barnets takt och låt ditt barn vänja sig vid lokaler och andra människor i lugn och ro. Ni erbjuds olika aktiviteter som främjar barns språk och kunskapsutveckling, till exempel lek, skapande verksamhet, böcker, sång och sagor. Du ansvarar för ditt/dina barn och deltar själv i verksamheten/aktiviteterna.

För att alla barn ska få ut så mycket som möjligt av tiden så ber vi dig att respektera åldersindelningen. Tack!

Vi arbetar interkulturellt på vår förskola

Ni kan komma och gå som ni vill under våra öppettider. Ni behöver inte anmäla er och det kostar ingenting att vara på öppna förskolan. Fika serveras till självkostnadspris.

Öppna förskolans öppettider

Måndag   

kl. 9.00-15.00, lunchstängt kl. 12.00-13.00

upp till 6 år

Tisdag

kl. 13.00-15.00

upp till 8 månader

Onsdag

kl. 9.00-12.00

upp till 3 år


kl. 13.00-15.00, onsdagsträffar

upp till 6 år

Torsdag

kl.9.00-12.00

från 8 månader upp till ­18­ månader

Fredag

kl. 9-12.00

upp till 6 år

Vi är del av Familjecentralen

Öppna förskolan är en del av Familjecentralen. Övriga verksamheter som finns i samma hus är; kvinnohälsovård, barnhälsovård, socionom och psykolog. Där vi alla erbjuder olika tjänster av betydelse för barn och föräldrars hälsa och välbefinnande.

Familjecentralen är ett samarbete mellan Värnamo kommun och Region Jönköpings län.

Öppna förskolan riktar sig till dig som är förälder med barn i åldern 0-6 år. Hit kommer du för att leka med ditt/dina barn och träffa andra barn och vuxna i en miljö som är utformad efter barns behov och utveckling.

Granskad 2017-12-07
av Atena Ahmadi