2019-07-18

Träbåtsrace, vatten och ungdomsevent

Vattenbar med kranmärkta drinkar, träbåtsrally, ungdomsevent och konsert med Anis Don Demina är några av Värnamo kommuns inslag under Värnamodagarna i år.

I kommuntältet, som är tillbaka på sin vanliga plats i början av Åbron, blir det varianter på temat vatten under onsdag till fredag. Där kan du tävla mot solen, lära dig vattnets väg från täkt till kran, få tips om friluftsliv kopplat till vatten, uppdatera dig om simhallen och mycket mer.

Den som är sugen på att tälja sin egen träbåt är också välkommen till tältet där Campus Värnamo visar hur du gör. På fredag eftermiddag klockan 15 tävlar alla båtarna i Lagan. Må bästa båt vinna!

Galaxen, fältgruppen, ungdomsmottagningen och Navet har ett eget tält och medverkar under onsdag till lördag. På torsdagen berättar bemanningspoolen om hur det är att jobba i Värnamo kommun. Är du intresserad av jobb? Gå till rekryteringsmässan i Flanadentältet.

På fredag blir det stort ungdomsevent i Åbroparken, som håller på hela dagen. Den avslutas traditionsenligt med konsert som Navet arrangerar.

Detaljerat program för kommuens aktiviteter finns på sidan Värnamodagarna.

Värnamodagarnas egen webbplatslänk till annan webbplats

2019-07-22