Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontakt

Kontaktcenter
331 83 Värnamo
0370-37 70 00
kontaktcenter@varnamo.se

Öppettider
Måndag-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-15.30

Besöksadress
Kyrktorget 1
Värnamo

Skuggteater med Animamundi

Barn- och ungdomskultur

Vi har olika aktiviteter för barn och unga i Stadsbiblioteket och biblioteksfilialerna. Det kan vara sagostunder, film, teater, musik med mera.

Biljetter till evenemang i Gummifabriken

Alla biljetter köper du via Gummifabrikens webbplats och biljetterna hämtas i Gummi­fabrikens infocenter i huvudentrén. Undan­tag är gratis­biljetter som hämtas i biblioteket. För mer information se Gummifabrikens webbplatslänk till annan webbplats, eller ring 0370-30 59 00. 

Familjefredagar

Familjefredagar har vi några gånger per termin och är ibland på förmiddagen för mindre barn och ibland på eftermiddagen för lite äldre barn. De innehåller olika kulturupplevelser som till exempel teater, barn­utställningar, kreativ verkstad, sagostund eller film. Målet är att stärka integrationen och öka inkluderingen, kultur är ett språk alla förstår. Familje­fredagarna har oftast fri entré eller en låg avgift.

Barnteater

Vi vill erbjuda alla barn teaterupplevelser med professionella aktörer. Vi samverkar med Gislaved-Värnamo teaterförening och tar in både små och stora föreställningar till Gummifabriken och biblioteksfilialerna.

Evenemang

Du hittar alla aktuella evenemang för barn och unga på sidan Evenemang för barn och unga.  

Senast granskad:
2019-10-07

Hjälpte informationen dig?

Synpunkter

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?Synpunkter