Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontakt

Kontaktcenter
331 83 Värnamo
0370-37 70 00
kontaktcenter@varnamo.se

Öppettider
Måndag-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-15.30

Besöksadress
Kyrktorget 1
Värnamo

2020-05-20

Barnteater: Julia och boken om skuggorna

Onsdag den 17 juni kl. 13.00 och 15.00 spelas promenadteatern "Julia och boken om skuggorna" i Apladalen.

Teater Carpa bjuder på en interaktiv teater om pirater i Apladalen.

Om föreställningen

När Julia fiskar upp en gammal bok finner hon sig plötsligt mitt i en strid mellan pirater och den onda prinsen, prinsen som enligt sägnen försvann i en storm ute till havs. I kampen om att komma hem möts Julia av motgångar, magi och piratarer som både saknar och har ett ont öga. Följ med i denna barnteater om en modig flicka som inte bara måste rädda sig själv utan även hela mänskligheten.

Praktisk information

Föreställningen är skriven för hela familjen, barn från 4 år (optimal ålder är 5-9 år). Men vi har begränsat antal platser och vill helst se fler barn än vuxna! Promenadteater innebär att "gatan" är scenen och att ni som publik får följa med skådespelarna på en vandring runt i Apladalen, kläder efter väder!

Vi ses vid Apladalens scen (teatern startar på scenen), kom i tid! Inget insläpp efter att teatern startat. Kom gärna utklädd till pirat!

Föreställningen är ca 45 min lång och vi pratar svenska.

Anmälan

Anmälan till jenny.werneskog@varnamo.se. På grund av restriktionerna så håller vi extra mycket på maxgränsen deltagare och vi släpper endast in föranmälda. Vi tar inte in några extra på plats.

Affischbild boken om skuggorna, visar tre pirater

Senast uppdaterad:
2020-05-27