2019-05-15

Utställning Dino Deluxe

Den 14 juni var det familjefredag med vernissage för lekutställningen Dino Deluxe i Blickfånget, Gummifabriken. Utställningen pågår till den 18 augusti.

Utställningen Dino Deluxe riktar sig till alla med leksinne som gillar dinosaurier och är gjord efter Sarah Sheppards bok med samma namn.

Under sommaren kommer vi att ha en del aktiviteter kopplade till utställningen som till exempel sagostunder, Pappa Kapsyl den 27 juni och familjefredag den 16 augusti. Du kan också gå en tipsrunda hela sommaren, vinnare dras varje måndag. Mer information om sommarlovsaktiviteterna hittar du på Visit Värnamo, Värnamo kommuns webb och i det tryckta programmet.

Utställningen är mycket lekvänlig och lärande, åk rutschkana på en Stego­saurus, handla i "Kött och blandat-disken" eller kryp in i magen på en T-Rex! Dino Deluxe finns i Gummi­fabriken 14 juni - 18 augusti och har öppet samma tider som stads­biblioteket.

Utställningen är gjord av Tor Svae, Roger Josefsson och Klara Svae i samarbete med Bonnier Carlsen och Sarah Sheppard.

Utställningen finansieras delvis med Socialstyrelsens pengar för avgifts­fria sommarlovs­aktiviteter.

2019-07-12