Barn- och ungdomshälsan

Är du mellan 6 och 18 år och känner dig rädd, orolig, ledsen eller arg? Eller har du kanske svårt att sova? Alla har vi det jobbigt ibland, och ibland behöver man lite hjälp med sina problem. Vi har erfarenhet och tystnadsplikt och du är alltid välkommen att prata med oss!

Vi hjälper dig som inte mår bra inuti

Barn- och ungdomshälsan är en mottagning för dig som är mellan 6 och 18 år och bor i Värnamo, Gislaved, Gnosjö eller Vaggeryd. Dina föräldrar är också välkomna att höra av sig till oss, men du bestämmer själv om du vill att dina föräldrar ska veta om att du vill ha vår hjälp.

Vi kan ge råd och stöd om det är något som gör att du inte mår bra. Du kanske är orolig eller nedstämd, har ångest eller relationsproblem. Eller har huvudvärk eller magont utan att du är sjuk. Vi kan även hjälpa dig att få behandling om det behövs.

Ring och prata med oss!

Du är alltid välkommen att ringa till oss. Ibland kan det räcka att få prata med någon i telefon som vill förstå. I andra fall bokar vi en tid så får du komma till oss inom ett par veckor.

Ring upp oss på 010-244 19 50 så ringer tillbaka så fort vi kan, måndag till fredag mellan klockan 10 och 12.

Välkommen!

Vi som jobbar på barn- och ungdomshälsan:  Maria Heiver, psykolog och enhetschef, Åsa Pettersson, kurator, och Linda Oksanen, specialistsjuksköterska.

Vi på barn- och ungdomshälsan finns till för dig när du behöver hjälp. Från vänster Maria Heiver, psykolog och enhetschef, Åsa Pettersson, kurator, och Linda Oksanen, specialistsjuksköterska.

Maria berättar mer i vår film

Faktaruta

Barn- och ungdomshälsan är en del av Region Jönköping län. Det finns tre  mottagningar i Jönköpings län; i Värnamo, Huskvarna och Nässjö.  

Vi som arbetar på barn- och ungdomshälsan är psykologer, socionomer, specialistsjuksköterskor och barnläkare. Det finns även möjlighet att träffa sjukgymnast och dietist.

Granskad 2017-09-19
av Ingela Zander