Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontakt

Kontaktcenter
331 83 Värnamo
0370-37 70 00
kontaktcenter@varnamo.se

Öppettider
Måndag-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-15.30

Besöksadress
Kyrktorget 1
Värnamo

Dagverksamhet

Dagverksamhet är för dig som behöver stöd och hjälp för att få en bra och meningsfull vardag. Det kan till exempel bero på sjukdom, psykisk och/eller fysisk funktionsnedsättning eller att du känner dig ensam.

På dagverksamheten kan du träffa andra och känna gemenskap. Du får möjlighet att delta i aktiviteter som passar dina intressen, förmågor och behov. Målet med dagverksamheten är att ge variation och trygghet i tillvaron i social gemenskap med andra.

Dagverksamhet för olika målgrupper

Dagverksamhet för dig som bor i ordinärt boende

Detta är en dagverksamhet som riktar sig till dig som bor i ordinärt boende. Dagverksamheten är kostnadsfri. Fika betalar du själv. Det finns även möjlighet att äta lunch i restaurangen.

Behöver du stöd eller hjälp för att ta dig till dagverksamheten kan du ansöka om ledsagning. Du hittar mer information på sidan Ledsagning.

Dagverksamhet för dig som bor på äldreboende

För dig som bor i något av kommunens särskilda boenden för äldre finns dagverksamhet både i egna lokaler och ute på enheterna. Detta för att ge alla samma möjlighet till social gemenskap.

Specialinrikad dagverksamhet för dig med demensdiagnos

Du som har en utredd demensdiagnos har möjlighet att ta del av special­inriktad dagverksamhet. Du hittar mer information på sidan Dagverksamhet för äldre med demens.

Karta över dagverksamheter

Större karta (öppnas i ny flik)

Mer information

Senast granskad:
2019-12-18

Hjälpte informationen dig?

Synpunkter

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?Synpunkter