Korttidsvikariat

Intresseanmälan

Du kan alltid göra intresseanmälan till de korttidsvikariat som finns på kommunens lediga jobblänk till annan webbplats.

Godkända vikarier

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och ett bra bemötande. Du är flexibel och ansvarfull och trivs med att möta nya människor. Det är viktigt att du är en god företrädare för Värnamo kommun.

Du ska kunna arbeta på alla enheter eller avdelningar inom det område du vikarierar inom.

Du ska ha fyllt 18 år.

Värnamo kommun erbjuder dig chansen att arbeta inom våra verksamheter utan utbildning, dock under en begränsad tid

Kostorganisation

Kostorganisationen består av ungefär 65 kök och söker korttidsvikarier inom våra serverings-, mottagnings- och tillagningskök. Du kommer att laga mat, servera, diska samt städa i kök och matsalar. I vissa fall ingår lokalvård i tjänsten.

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande verksamhet och utbildning som är riktad mot storkök eller restaurang.

Intresseanmälan till korttidsvikariat inom kostorganisationen.länk till annan webbplats

Förskola och fritidshem

Vi söker korttidsvikarier till förskola och fritidshem. Vi har 40 förskolor och 15 skolor med fritidshem över hela kommunen; från Lanna i väst till Rydaholm i öst.

Vi söker i första hand dig som har pedagogisk utbildning inom skola, förskola, fritidshem eller särskola. Du som har erfarenhet eller intresse av vår verksamhet är också välkommen med din intresseanmälan.

Intresseanmälan till korttidsvikariat för förskola och fritidshem.länk till annan webbplats

Grundskola och gymnasieskola

Är du intresserad av korttidsvikariat som lärare i grundskola och/eller gymnasieskola? Välkommen att skicka in din intresseanmälan genom blanketten:

Äldre- och funktionshinderomsorg

Vi söker omvårdnadspersonal till hemtjänst, äldreboende, gruppboende och daglig verksamhet inom funktionshinderomsorg. Vi söker även personliga assistenter. 

Vi söker i första hand dig som har utbildning vid omvårdnadsprogrammet. Du som har erfarenhet eller intresse av vår verksamhet är också välkommen med din intresseanmälan.

Intresseanmälan till korttidsvikariat inom äldre- och funktionshinderomsorg.länk till annan webbplats

Granskad 2018-03-14
av Atena Ahmadi