Värnamo kommun logotyp. Länk till www.varnamo.se.

Kontakt

Kontaktcenter
331 83 Värnamo
0370-37 70 00
kontaktcenter@varnamo.se

Öppettider
Måndag-torsdag 7.30-16.30
Fredag 7.30-15.30

Besöksadress
Kyrktorget 1
Värnamo

Anställningsförmåner

När du är anställd i Värnamo kommun har du förmåner inom flera olika områden, bland annat semester och friskvård. Du har också större möjlighet att påverka ditt arbete och arbetssituation genom samverkansavtalet.

Semester

Som kommunanställd har du något mer förmånliga semestervillkor än vad lagen kräver. För dig som har månadslön är innevarande år både intjänande- och semesterår. Det betyder att du som nyanställd får betald semester i förhållande till hur mycket du arbetar redan det första året. 

Är du upp till 39 år har du 25 dagar semester. 40‑49 år har 31 dagar och från det året du fyller 50 år har du 32 dagar per år.

Arbetstid

Vi arbetar med olika arbetstidsmodeller vars syfte är att passa våra verksamheter på bästa sätt. Vissa har fasta scheman, andra har flextidsavtal.

Dialogen om ditt eget arbete

Som kommunanställd har du en unik möjlighet att påverka ditt arbete och din arbetssituation genom samverkansavtalet. I det står det om medarbetarnas ansvar för att utveckla verksamheten och även arbetsmiljön. Engagerade, kreativa och aktiva individer är en viktig förutsättning för samverkan.

Subvention av träningskort

Du som är anställd på Värnamo kommun har möjlighet att få tillbaka en del
av kostnaden för friskvårdsaktiviteter. Det kan vara till exempel gymkort,
simning eller dans. Subventionen täcker 75 procent av kostnaden, men som mest kan du få 1 000 kronor i ersättning per år. Du får lägga ihop summorna från flera aktiviteter och göra ansökan på det totala beloppet. Subventionen gäller inte för aktiviteter som kostar mer än 1000 kronor per tillfälle och gäller inte heller för endast medlemskap. Träningskortet kan vara inköpt i annan kommun än Värnamo kommun.

Senast granskad:
2020-02-03

Hjälpte informationen dig?

Synpunkter

Tack för att du hjälper oss förbättra webbplatsen!

Vad kan vi förbättra?Synpunkter