Publicerat 2019-06-25

Plangranskning av detaljplan Sävrarp 1:149 med flera i tätorten Rydaholm

Du kan nu ta del av förslaget för detaljplanen för området Vitanäs med träindustrin i Rydaholm. Detaljplanen avviker inte från översiktsplanen. Du har möjlighet att lämna synpunkter till och med 9 augusti 2019.

Information om planförslaget

Ansvarig instans

Samhällsbyggnads­förvaltningen

Anslaget publicerat

Granskningstid

26 juni 2019 - 9 augusti 2019

Synpunkter lämnas senast

9 augusti 2019

Förvaringsplats för förslaget

Samhällsbyggnads­förvaltningen, Stadshuset

Ta del av planförslaget

Alla planförslag finns på sidan Pågående detaljplaner och planprogram. Du kan även få hjälp att ta del av handlingarna i kommunens kontaktcenter, på Värnamos huvudbibliotek (Gummifabriken), sjukhusbiblioteket och bokbussen.

Lämna synpunkter och överklaga

Du har möjlighet att lämna synpunkter på planförslag minst tre veckor från det datum anslaget är publicerat. Tre veckor är minimikravet enligt plan- och bygglagen.

Synpunkter på planförslaget måste lämnas skriftligt till plan- och byggavdelningen. Du hittar mer information om hur du lämnar synpunkter i planförslaget.

Krav för att kunna överklaga beslut

Den som inte senast under granskningstiden har lämnat in skriftliga synpunkter kan förlora rätten att senare överklaga beslutet att anta planen.

2019-06-25