Publicerat 2019-06-12

Plangranskning av detaljplan med informationsmöte för Kolonien 2 med flera i kv Prästen i Värnamo stad

Du kan nu ta del av förslaget för detaljplanen för Trälleborgs skolområde och bussgata i Värnamo stad. Detaljplanen avviker inte från översiktsplanen. Du har möjlighet att lämna synpunkter till och med den 12 augusti 2019.

Information om planförslaget

Ansvarig instans

Samhällsbyggnads­förvaltningen

Anslaget publicerat

12 juni 2019

Granskningstid

13 juni 2019 - 12 augusti 2019

Synpunkter lämnas senast

12 augusti 2019

Förvaringsplats för förslaget

Samhällsbyggnads­förvaltningen, Stadshuset

Informationsmöte

Du som är intresserad av detaljplanen och planprocessen är välkommen till informationsmöte. Där får du information och har möjlighet att ställa frågor.

Tid: 19 juni 2019, kl. 18:00
Plats: Gröndalsskolan (infosalen), Värnamo stad

Ta del av planförslaget

Alla planförslag finns på sidan Pågående detaljplaner och planprogram. Du kan även få hjälp att ta del av handlingarna i kommunens kontaktcenter, på Vråens bibliotek, sjukhusbiblioteket och bokbussen.

Lämna synpunkter och överklaga

Du har möjlighet att lämna synpunkter på planförslag minst tre veckor från det datum anslaget är publicerat. Tre veckor är minimikravet enligt plan- och bygglagen.

Synpunkter på planförslaget måste lämnas skriftligt till plan- och byggavdelningen. Du hittar mer information om hur du lämnar synpunkter i planförslaget.

Krav för att kunna överklaga beslut

Den som inte senast under granskningstiden har lämnat in skriftliga synpunkter kan förlora rätten att senare överklaga beslutet att anta planen.

2019-06-12