2019-05-26

EU uppmärksammar Värnamos film

Som vi tidigare berättat har Värnamo kommun gjort en film för att locka fler unga väljare att gå och rösta i EU-valet. Nu har den fått uppmärksamhet i Europaparlamentet.

MUCF, Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor, har delat filmen i sina kanaler och framhåller den som ett gott exempel på samarbete och metoder kring demokrati och unga.

Och inte nog med det, nu har de skickat vidare filmen till Europaparlamentet och Europakommissionen som gärna vill dela vår film. Filmen ligger nu uppe på Europaparlamentets Sverigekontor på Facebook. Det betyder att Värnamo och arbetet med demokratifrågor kan spridas över hela Europa.

- Så roligt, nu får Värnamo möjlighet att synas i hela Europa! Ett särskilt tack till fotografen Ahmad Alhallaq och producenten Carolina Svensson, som gjort ett strålande jobb, säger Sandra Uddeström, ungdomssamordnare på utvecklingsavdelningen i Värnamo kommun.

Här kan du se filmen

Är du nyfiken på filmen? På Youtube kan du se filmen textad på olika språk. Observera att filmen funkar bäst i webbläsaren Chrome.

Film textad på svenskalänk till annan webbplats

Film textad på engelskalänk till annan webbplats

Filmen textad på persiskalänk till annan webbplats

Filmen textad på arabiskalänk till annan webbplats