2019-05-17

Hemmavid - informationsblad till hushållen

På tisdag, 21 maj, kommer informationsbladet Hemmavid hem i brevlådan till alla som bor i Värnamo kommun.

Informationsbladet ska komma några gånger om året och berätta om vad som händer i kommunen. Planen är att varje nummer ska innehålla ett gott exempel, en fördjupning och ett par korta intervjuer plus några notiser.

- Vi startar hushållsutskicket för att vi tror att vi behöver använda många kanaler för att nå ut till invånarna. Vi är redan flitiga med nyheter på webbplatsen, i sociala medier och samlingsannonsen i Finnveden Nu, men vi tror att det också är bra att skicka information i pappersform direkt hem till invånarna, säger Anita Johansson, kommunikationsansvarig.

Är det inte gammaldags och dåligt miljötänk att skicka tryckt material till alla 15 000 hushåll i kommunen?

- Njae, det kan man förstås tycka. Vår målgrupp är ju bred: gamla, unga, nyinflyttade, de som bor på landsbygden och de som bor i stan, så jag tror att vi måste använda både gamla och nya kanaler samtidigt för att nå så många som möjligt.

- Vi trycker tidningen på papper som är gjort av 100 procent returfiber, så materialet är ett klimatsmartare alternativ.

Nästa nummer av Hemmavid kommer i oktober. Om du inte har fått Hemmavid i brevlådan kan du kontakta kommunens kontaktcenter, så skicker de ett exemplar till dig, tfn, 0370-37 70 00, kontaktcenter@varnamo.se.

Hemmavid maj 2019

2019-05-22