2019-04-10

Delar av tekniska flyttar till Flanaden

Med start 11 april flyttar delar av den tekniska förvaltningen till kontorslokaler i Arbetsförmedlingens gamla lokaler på Flanaden 3B och 5B.

Vi är mitt uppe i flyttbestyren och det kan vara svårt att nå oss under några dagar och vi hoppas att ni har överseende med det.

Bakgrunden är att medborgarförvaltningen, som har kontor i Polishuset, är i stort behov av större och mer ändamålsenliga lokaler. Polishuset ska genomgå en större renovering och ombyggnad och under den tiden behöver medborgarförvaltningen evakueringslokaler.

Arbetsförmedlingens gamla lokaler

Därför togs beslutet i höstas att den del av tekniska förvaltningen som sitter i Stadshuset ska flytta till arbetsförmedlingens gamla lokaler vid Flanaden och att delar av medborgarförvaltningen flyttar in i de lokaler som då blir tomma.

Tekniska förvaltningen flyttar under torsdag och fredag den här veckan och måndag nästa vecka. Då kan det vara svårt att nå till exempel medarbetare på fastighetsavdelningen, fritidsavdelningen, staben, va-avdelningen (vatten och avlopp) och up-avdelningen (utredning och projektering).

På plats tisdag 16 april

Från tisdag 16 april hoppas vi vara på plats på Flanaden. Dörrarna kommer att skyltas med Värnamo kommuns logotyp och den som kommer på besök, ringer på en porttelefon så kommer någon och öppnar. Fritidsavdelningen finns på Flanaden 3B, övriga på 5B.

- Vi hoppas att allmänheten har överseende med att det är lite stökigt och svårt att få tag på oss under de dagar då vi flyttar. Det går alltid att nå någon på förvaltningen via kontaktcenter. Vi på förvaltningen är positiva till flytten och vi flyttar till ändamålsenliga lokaler på kort promenadavstånd till stadshuset, säger Jesper du Rietz, förvaltningschef.

2019-04-11

0370-37 77 11 fax