2019-03-11

Mina sidor gör det lätt att följa ditt ärende

Nu lanserar Värnamo kommun den nya digitala tjänsten ”Mina sidor”. Där kan du följa dina ärenden och skapa nya ärenden. Vi har samlat alla portaler för e-tjänster på en sida på webbplatsen, för att göra det enkelt att hitta.

Som invånare har du redan tidigare kunnat beställa, boka, anmäla och ansöka via e-tjänster. Det nya är att du nu också kan ha koll på hur långt kommunen har kommit med ditt ärende.

För att se dina ärenden måste du logga in via digitalt bank-id. Om du har flera ärenden kan du behöva logga in mer än en gång, eftersom våra e-tjänsten är kopplade till olika system.

Du hittar den nya tjänsten på sidan Mina sidor.

De här portalerna finns:

E-tjänstportalen

Här hittar du de flesta av våra e-tjänster.

IST Förskola

Här ansöker du till förskola, pedagogisk omsorg och fritidshem.

Dexter

För vårdnadshavare och elever. Se betyg, schema, närvaro. Anmäl frånvaro. Se underlag för bland annat omdöme och utvecklingssamtal.

Anmälan simhallens aktiviteter

Boka en plats i sport- och simhallens aktiviteter.

Boka idrottsanläggningar och sporthallar

Boka tid i kommunens idrottsanläggningar och sporthallar.

Bibliotekskatalogen

Sök böcker, film, musik med mera i bibliotekets katalog. Reservera eller låna om. Du kan också beställa lånekort.

Beställa tolk på nätet

Beställ tolk för till exempel besök på sjukhus, hos polisen, arbetsförmedlingen och kommunens verksamheter.

2019-03-11