Korttidsvikariat

Intresseanmälan

Du kan göra intresseanmälan till de korttidsvikariat som finns under Lediga jobblänk till annan webbplats.

Godkända vikarier

Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt och ett bra bemötande, är flexibel och ansvarfull och trivs med att möta nya människor. Vi räknar med att du är en god företrädare för Värnamo kommun.

Du som vikarierar hos oss ska ha fyllt 18 år eller mer.

Du arbetar på alla enheter/avdelningar inom respektive verksamhetsområde.

Kostorganisation

Kostorganisationen, som består av ca 65 kök, söker korttidsvikarier inom serverings-, mottagnings- och tillagningskök. Du kommer att utföra
tillagning av måltider, servering, diskning samt städ i kök och matsal. I vissa arbetsuppgifter ingår lokalvård i tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande verksamhet och utbildning som är riktad mot storkök eller restaurang.

Förskola och fritidshem

Förskolan och grundkolans verksamheter söker korttidsvikarier till skolans verksamhetsområde. Dessa består av 40 förskolor och 15 skolor med fritidshem från Lanna i Väst till Rydaholm i Öst.

Vi söker i första hand dig med genomförd eller pågående pedagogisk utbildning inom skola, förskola, fritidshem eller särskola. Du som har erfarenhet eller intresse av vår verksamhet är också välkommen med din intresseanmälan.

Intresseanmälan till korttidsvikariat för förskola och fritidshemlänk till annan webbplats

Grundskola och gymnasieskola

Du som är intresserad av korttidsvikariat som lärare i grund- och eller gymnasieskola – fyll i blanketten och skicka in till adressen som anges i blanketten.

Äldre- och funktionshinderomsorg

Vi söker omvårdnadspersonal inom hemtjänst, äldreboende, gruppboende och daglig verksamhet inom funktionshinderomsorg, samt personlig assistans.

Vi söker i första hand dig med genomförd eller pågående utbildning vid omvårdnadsprogrammet. Du som har erfarenhet eller intresse av vår verksamhet är också välkommen med din intresseanmälan..

Granskad 2016-12-09
av Ingela Zander

Skriv ut